donderdag 21 oktober 2010

Snoepverstand














Om in te bijten. Misschien de honger maar ook de vorm spreekt tot mijn verbeelding. Het woord appetijtelijk is zeer van toepassing.

5 opmerkingen:

Madmag zei

dus jij bent een beetje een billenman? Of is het meer de hartvorm die je aanspreekt.

Hans zei

Opmerkelijk, dat de zo mooie, latente mystiek van zowel de foto als de tekst grondig naar de gallemiezen wordt geholpen door een zo mooie vrouw. Zo zie je maar, ook een mooie vrouw met man en kind(eren) heeft zo haar frustraties.

Bloothooi zei

Beste Hans,

Graag een beetje vriendelijk tegenover nieuwe reageerders. Steekt het dat iemand anders eerder een reactie verzond?
Aan plaatsing van een nieuwe webpost op Bloothooi gaat vaak een blogbericht vooraf. Via Twitter. In de blogosfeer wordt de toon al gezet. Die mis jij en daardoor ook de clou in de reactie van Madmag.

http://twitter.com/Bloothooi

Hans zei

Hmm, grappig dat een nieuwe reageerder je liever is dan een oude reageerder. Maar ook grappig dat ik kennelijk wél de toon heb gemist, maar jij niet de toon van mijn reactie doorhebt. Zeker een dame waarvan je droomt, die nieuwe reageerder?
En houd alsjeblieft op met dat zielige, modernistische twittergedoe, waarbij adepten aan de voeten liggen van de hogere kastes, die in de regel niet meer dan twee regels met onzinnige tekst aan het www weten toe te vertrouwen.
Maar ja, je hoort ergens bij hè, het pseudogilde der twitterende intelligentsiaknopjesindrukkers...

Hans Hermans zei

Hugo, het is nu alweer anderhalf uur maandag 25 oktober 2010, het begin van een nieuwe week. "Later deze week" (zie je weblog van zo 17/10) is nu dus verstreken. Je kunt op Bloothooi antidateren, maar mijn bijdrage is thans nog niet geplaatst.
Hierbij trek ik officieel mijn gastbijdrage "Homo" in. Ik eis dat mijn column "homo", die ik in het voorjaar al naar je verzond, nimmer op je weblog "Bloothooi" mag worden geplaatst. Mijn trots is sterker dan mijn publicatiedrang. Let wel, ik ben héél serieus. En kom mij niet aan met vertraging door discussie over de fotorechten, want die foto zond ik je al dagen geleden. Overigens kon je elke reden voor vertraging aan mij mededelen, maar dat heb je nagelaten.
Wellicht is die "1 druk op de knop" het overwegen waard, in het andere geval wens ik je succes met (je "dagelijkse verversing van blogbijdragen" op) Bloothooi. Mijn commentaar op Bloothooi eindigt per direct.
Driebergen, 25 oktober 2010, 1:32 uur,
Hans Hermans