maandag 4 augustus 2008

Hollands


De buren gaven niet thuis. Daarentegen trotseerde ik maar liefst tot tweemaal toe het door het KNMI aangekondigde 'Hollandse zomerweer. Nam zelfs een duik waarbij ik mijn Booth & Bruce bril aan de zee verloor. Even daarvoor scheurde - precies bij het kruis - een favoriete broek. In een wildemansactie tijdens een fanatiek potje Beachball. Het leven van een badgast kent ook wel eens tegenslag.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Heer bloothooi vertoond hier toch enig overgewichtig gedrag, wat een goede verklaring voor de scheur in zijn broek zou kunnen zijn.

Anoniem zei

booth en bruce is dat net zo iets als een red band bril

Anoniem zei

Zeg, anonieme reactant, doe eens iets aan je Nederlands, het is "vertoont", met een t op het eind. Overigens zijn met deze blunder enkele mogelijke anonymi geëlimineerd.
Voor wat betreft die scheur, zou dat ook te maken kunnen hebben met uitbundige, Zeeuwse vakantiehormonen? Is je dochter ook niet in Zeeland geconcipieerd?
Toch maar weer "Bosgast", Hugo?

Anoniem zei

Ik heb meer verstand van rechd.

Anoniem zei

Waarschijnlijk is een brileend aan de haal gegaan met je kijkglazen. En vertel, waarom moet zonodig dat merk van die bril worden genoemd? Voel je je nu ineens belangrijk, dat je je dat soort "Grachtengordelbrillen" kunt veroorloven? Je hebt toch ook niet het merk van je gescheurde broek vermeld? Nou dan.

Anoniem zei

Hugo, je mag bij mij een nieuw B&B-montuur komen uitzoeken voor de halve prijs, maar wél voor 10 augustus. Jan Willem van der Linden van Retina Total Eye Care te Driebergen

Anoniem zei

Geachte heer Zelders,
Heel sneu dat uw bril in de zee is verdwenen. U mag na uw vakantie bij ons een montuur naar keuze komen uitzoeken, terwijl wij u een korting geven van 50% op enkelfocusglazen.
Met vriendelijke groeten,
Houg Optiek Driebergen, Traay 82.

Anoniem zei

Beste Hugo,
ook wij willen graag een gebaar naar u maken. Bij inlevering van de gescheurde broek, kunt u kosteloos een gelijkwaardige broek in onze winkel uitzoeken.
Met sportieve groeten,
Sport 2000 Van den Berg, Driebergen.