donderdag 2 september 2010

Bloothooikoorts

Vermoedelijk leed ik in mei en juni aan aan Pollinosis. Of allergische rhinitis. Wie zal het zeggen. Het gevolg is evenwel dat de adem stokte. En dat zou te maken kunnen hebben met het stuifmeel van Kropaar, Veldbeemdgras, Raamgras, Beemdgras, Engels raaigras, Zwenkgras, Struisgras, Thimotheegras en Doddengras. Dit verzin ik niet zelf. Voor mij is gras gewoon groen. En aan de andere kant van heuvel vaak nog groener.

3 opmerkingen:

Poespas zei

Ow, bij mijn buren is het gras altijd groener; er zijn hier geen heuvels, hoogstens van Venus of ben je daar ook allergisch voor? Dat laatste kun je oplossen met een scheermes. Bloem is dan nog de enige behaarde poes in je huis.
En dat brengt mij direct op je allergie; als iets funest is voor allergiepasjenten, dan is het wel een spinnende wolbaal.

Adam Stok zei

Kennelijk stokte de adem maar even, want we hebben op het internet nog steeds last van je...

Hans zei

Na maandenlange afwezigheid, was op zaterdag 31 juli dit de eerste zin: "Dienstmededeling: vanaf zondag 1 augustus vervolgt Bloothooi dagelijkse verversing van blogbijdragen."
Je raakt voor de zoveelste maal je geloofwaardigheid kwijt. Het is thans zondag 5 september, 12.30 uur en van dat "dagelijkse" is niets (meer) te merken.