donderdag 26 maart 2009

Reclame



Zolang Aldi ons informeert en de reclamefolders in pakken op de deurmat vallen 'is er voorshands geen enkele reden om werkelijk ongerust te zijn'.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Aardig dat je aan mij denkt Hugo, maar schrif dan wel "voor Hans" en niet "voorshands".

Anoniem zei

Heren, heren, neem iets langer de tijd en lees het bericht nog eenmaal na alvorens op de 'reactie publiceren' knop te drukken. Het voorkomt onnodige (ver)schrijf fouten en komt dus de leesbaarheid ten goede.

Anoniem zei

Zeg schoolmeester, ga jij eens gauw terug naar de schoolbanken. Waarom? Wel, het is 'reactie-publiceren-knop' en (ver)schrijffouten. Je bent net zo dom als al die andere kaaskoppen die tegenwoordig, kennelijk naar Angelsaksisch voorbeeld, woorden niet meer aaneenschrijven.

Anoniem zei

Hans, jij blijft vanmiddag 2 uur na. Ga het schoolplein maar vegen en kauwgom van de tegels krabben.

Anoniem zei

Zo Blootfolder, ik weet wat jij zondagmiddag gaat doen met je vrouw...Lekker de reclamefolders doorspitten en aktiebonnen uitknippen. En daarna ? De koffiepunten tellen natuurlijk.

Anoniem zei

Hé, hallo v.d. Broek, sinds wanneer heb jij het patent op de Blootnaamvariaties?

Anoniem zei

Ik claim nergens het patent, maar deze was te leuk om te laten liggen. Het zou vervelend zijn als u mij als een Blootbroodrover zou gaan zien. Voortaan zal ik eerst uw toestemming vragen voor een Bloot-variant.