zondag 22 maart 2009

Tijdloos



Een doorkijkje dat de afgelopen honderdvijftig jaar nauwelijks gewijzigd is.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

"Nauwelijks gewijzigd"? Nou, dan zou ik, als ik u was, toch maar eens heel goed de oude foto's en tekeningen van dit pandje bekijken, heer Blootburcht.

Anoniem zei

Het blijft trouwens zeer opmerkelijk om op zaterdagavond met de Golf cabrio van vrouwlief voorzien van 2 kinderzitjes, met open kap bij een temperatuur van net 6 graden Celsius boven nul, met ongetwijfeld muziek met een jazzy-funkie-hiphop achtige achtergrond die net iets te hard uit de speakers knalt en geschminkt als clown de kastelenroute langs de Langbroeker Wetering te gaan rijden. Ben benieuwd of je ook kasteel Beverweerd hebt verblijd met een drive-by. Daar zijn ze wel gewend aan vreemde snuiters….

Anoniem zei

Waarschijnlijk is die rit niet zo goed gevallen, want je liep er vandaag zo gek bij.

Anoniem zei

Welk doorkijkje? Tussen die twee bomen door? Haha, die zijn nog niet eens 150 jaar oud. Heb jij wel een beetje verstand van de natuur, Hugo?

Anoniem zei

Kom op Hugo, de laatste loodjes. Wel scherp blijven hoor, je laat zo vlak voor je jubileum wél de nodige steekjes vallen.

Anoniem zei

'Nauwelijks' leek me een nuttige toevoeging. En ja, ik zie wel eens een boom over het hoofd. Als gewezen stadsmens zijn stenen bijkans mijn horizon geworden en bomen een sta-in-de-weg.
Leeftijd komt met de jaren. Daarom is het jammer dat ik niet mijn honderdvijftigste verjaardag kan vieren. Als laatbloeier blijf ik altijd achter de feiten aan groeien.