zaterdag 3 oktober 2009

Filmgala 2009 - de rode loper








3 opmerkingen:

Hans zei

Nederlands "Filmfestival"? Met steeds de drie zelfde films, waaruit telkens een ander aspect werd genomineerd door een seniele jury?
Kom op Bloothooi, ga volgend jaar iets nuttigs doen in plaats van dit incestueuze inteeltclubje van zich belangrijk voelende camerageile mensen te fotograferen. Hoe lang heb je daar nu voor in de rij gestaan? Vind je dat niet een beetje zielig? Ow, ow, wat zijn we toch belangrijk...

Hans zei

Toch knap eigenlijk, van dat enge mens dat naast die nog engere geblondeerde zanger staat, elke fotograaf, en kennelijk dus ook Bloothooi, zo gek te krijgen om haar te fotograferen, terwijl ze nimmer iets anders heeft gepresteerd dan met haar strakgetrokken botox-harses en plastic tieten een beetje te lopen bibberen. Hoever kunnen we nog zakken?

Hans zei

Hoe meer ik naar die foto's kijk, hoe meer ik mij ga ergeren; opgezwollen, ongeschoren mannen en opgedirkte (juf)vrouwen die niets anders doen dan voor de camera nadoen wat ieder in het échte leven ook doet. Waarom worden die mensen dan toch vaker gefotografeerd dan de échte acteurs en waarom staan de échte acteurs te dringen om die rodeloperlopers aan te gapen?
Kom op Bloothooi, stop met deze overdreven adoratie, stop met het meelopen, stop met hier bij te willen horen en ga weer échte cursiefjes verzorgen.