zaterdag 2 januari 2010

Impuls



Bij de betere kruidenier kun je ook al boeken kopen. In geval van literaire aandrang naast de aanschaf van mondvoorraad. Als ik in de boekhandel sta, maakt al dat leesvoer onmiddelijk hongerig. Dan moet ik toch een deurtje verder. Maar goed, de supermarkt heeft oppervlakte genoeg om vlak voor de kassa een leestafel in te richten. Ten behoeve van een geletterde impulsaankoop heb ik de keuze tussen diverse stapels. De filiaalhouder van de grutterswarenwinkel heeft verstand van zaken. Met de selectie van titels blijkt hij een echte kenner. Of geldt hier het aloude adagium 'sex sales'?

4 opmerkingen:

Martin Ros zei

"Staaapels van allerlei boeken van wereldklasse, vol vermaarde kwaliteit met ongekende penvoering waardoor de lezer meegevoerd wordt naar verre einders van het intellect. Dat is toch een droom die uitkomt? Het volk verheffen ter hoogte van de sigaretten en batterijen."

Sjaak Baas zei

Binnenkort gaan de betere boekwinkels grutterswaren verkopen...

Dimas Dekkers zei

"Waarom mannen seks willen"? Welke idioot heeft voor de beantwoording van die vraag een heel boek nodig? Gewoon, omdat ze van hun kwakje af willen, is zo bepaald door de natuur. Einde verhaal.

Hans zei

Zou de stiekemerd die Martin Ros' naam misbruikt, zich willen bekendmaken. De échte Martin Ros zou namelijk nimmer reageren op columns over en/of foto's van boeken waarin (het woord) seks voorkomt.