donderdag 14 januari 2010

Live



Wie geeft het woord, of wie neemt het in een vreemd vraag- en antwoordspel door volksvertegenwoordigers? Live langdradig leuteren over wat lijdend is op Nederland 2. Een verklaring of een brief.
Daarna toch nog om 02.02 uur in de nacht ('Blijf vooral kijken!') een blok van de STER met reclame voor Toyota, de Peugeot 3008, FBTO, Otrivin Duo bij neusverkoudheid, Van Lanschot Private Banking, Heineken, datingsite Parship en de Postcode Loterij. Doe mee...

2 opmerkingen:

Hans Hermans zei

Ik heb het debat gezien. Wat een zielige vertoning om over één piepklein onderwerp tot in de kleine uurtjes door te leuteren. En wat is Balkenende toch een zielig mannetje om alles wat hij heeft gezegd, later anders uit te leggen. Wat is onze regering toch een stelletje zielige, te duur betaalde mierenneukers, die zichzelf tijdens een debat ineens gewichtig voelen als de camera op ze is gericht. Dat al die zielige fractievoorzittertjes urenlang exact dezelfde vragen stellen, hebben ze niet eens door; ze luisteren alleen maar naar zichzelf. En naar de antwoorden luisteren ze al helemaal niet. Dan is Wilders toch uit ander hout gesneden. Die port de boel écht lekker op, maar krijgt van die sukkel van Balkenende al niet eens meer antwoord.
Kortom, één grote, zielige vertoning met alleen maar grote, zielige sukkels.

Hans zei

En dan nog dit, Wilders voorspelde tijdens dat zielige debat, dat er nog dit jaar nieuwe verkiezingen zouden komen. Daar durf ik niets over te zeggen. Maar áls die verkiezingen er komen, stel ik voor dat Balkenende na zijn nederlaag middenin Irak wordt neergezet, met op zijn rug een bord met de tekst "geit" (maar dan wel in het Iraaks). Hij mekkert namelijk niet alleen, maar in islamitische landen is de Q-koorts een seksueel overdraagbare ziekte.