donderdag 11 december 2008

Telethuis



Zoveel concrete informatie is er niet, als je meer wilt weten over de mogelijkheden van thuiswerken. Daarmee bedoel ik vanuit huis werken voor mijn huidige broodheer. Wat zijn de technische mogelijkheden, praktische bezwaren of wettelijke eisen?
Daarover is wel iets te vinden via Google. Maar niet genoeg naar mijn smaak. Omdat ik zelf zou wensen dat thuiswerken meer wordt gestimuleerd en gefaciliteerd ben ik een weblog over dit onderwerp begonnen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Geinteresseerden kunnen terecht op garnalenpellen.blogspot.com

Anoniem zei

We leven in een heel vreemd landje, heer Bloothome. U mag in uw vrije tijd thuis doen wat u wilt; op het dak lopen, op wankelende ladders gaan staan of uw vingers in de stoppenkast duwen. Maar o wee als u zou willen telewerken, dan komt de Arbowet om de hoek kijken. Dan moet de ruimte waarin u uw telewerk wilt gaan verrichten aan de meest strenge eisen voldoen. En zo weten bedrijfsleven, overheid en de softe Arbodienst u toch lekker van het telewerken af te houden. Want uw baas leeft vooral van macht ne die heeft hij niet (meer) als iedereen thuis achter de computer zit.
Wilt u per se toch "thuiswerken", dan wordt het inderdaad garnalenpellen of wasknijpers monteren.