donderdag 22 januari 2009

Kijk...



...een cijfer. Letters lijken gebakken lucht. Waar woorden van wijken weten heerst hier de macht van het getal. De score van het aantal kijkers is bepalend. De tabellen zijn niet van de lucht. In het gebouw van AVRO, KRO en NCRV (AKN) in Hilversum gaat het na geld om overtuiging. Kijk, bij de commerciëlen gaat het na geld om winst. Zie je, dat is het net het verschil.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoewel de publieke omroepen nog steeds een betere kwaliteit leveren, is het écht niet meer van deze tijd dat een omroep katholiek of christelijk is; wat is daar "publiek" aan?

Anoniem zei

Onair? Wasda? Ontzettend natte avond......? Woar stoat da?

Anoniem zei

Kijk eens, Dracula en boer Koekoek zijn uit hun as herrezen en denken nu ff grappig op mijn blog te kunnen doen. Opgesodemieterd, stelletje idioten.

Anoniem zei

Geachte heer Hugo,

Ben eigenlijk meer benieuwd wat u naar het AKN gebouw voerde ? Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat u in onderhandeling bent over een wekelijks item bij een of ander opinieprogramma vanuit uw alter ego Bloothooi. Klopt dit ? Zo niet, wordt het dan niet eens tijd om hier serieus mee aan het werk te gaan ?

Hartelijk groet,
Evert S.

Anoniem zei

In zoverre een goede bron, dat Bloothooi inderdaad zijn diensten heeft aangeboden. Maar we moeten er niet aan denken deze charlatan los te laten op het Nederlandse televisiepubliek.

Anoniem zei

Beste Philip of moet ik zeggen Mon cherie,

Het gaat mij wat ver om de heer Bloothooi als een systematische bedrieger inzake zijn prestaties, afkomst of vaardigheden te betitelen. Ik heb hem althans daar nog niet op kunnen betrappen. Als u bedoelde te zeggen dat u er niet aan moet denken om de heer Bloothooi los te laten op de charlatans van ook het publieke bestel dan kan ik een end met u mee gaan. Ben toch benieuwd of A of K of N gebruik gaat maken van zijn diensten.

Lieve groet,

Sacha de B.

Anoniem zei

Eh Sacha, over "diensten" gesproken, wanneer kan/mag ik eens van die van jou gebruikmaken?

Anoniem zei

Zeg lelijke heks, waar heb ik de woorden "systematische bedrieger" gebruikt?

Anoniem zei

Zullen we een keer afspreken Hans? Philip begint impotent te worden.