woensdag 14 januari 2009

Witman's werkelijkheid (5)

Duco Witman wacht op de WC. Hij wil het niet weten. Welke collega er naast hem in de ‘mannen’ rochelt, zucht en ruft. En zonder handen te wassen weer de gang op gaat. Liever wil Duco collega’s die thuis poepen en pissen. En als het dan moet, graag het schijthuis anoniem verlaten. Geen ontmoeting met gehesen geurvlag. Wat kan hij nu met de feces van werknemers, en hun geloosde water? Om over remsporen en krulharen maar te zwijgen.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

En daar heeft Witman een punt. Maar in tegenstelling tot Duco wil ik wél graag weten wie zijn handen niet wast, want die collega's schud ik nimmer meer de hand. En er lopen meer van dat soort viespeuken rond dan menigeen denkt. Voor de rest is mijn ontbijt, dat ik altijd op mijn werk nuttig, danig verpest door dit cursiefje.

Anoniem zei

Lieve hemel, die Witman is echt een gefrustreerde knijpkont; zoiets kun je alleen uit eigen ervaring schrijven. Heel moedig dat jij je zo durft bloot te geven. Wanneer zien we jou in een ontboezemend praatprogramma op de publieke omroep Hugo? Of ga je direct door naar Dr. Phil?

Anoniem zei

En waar poept Duco? Thuis? Na in de vroege ochtend te zijn opgestaan, doet de natuurlijke aandrang, en dat is biologisch bepaald, zich voor in de late ochtend; in de regel na de kantoorkoffie. Indien Duco geen 'gehoor' geeft aan die aandrang, zal hij door de enorme rectale druk, al dan niet hoorbaar (afhankelijk van de trainingsgraad van zijn sluitspier) de grootste rufter zijn. Zeg maar, de "primus flatularis inter pares". Is het toevallig dat hieronder als woordverificatie REEDINgl staat?