woensdag 23 september 2009

Open



Met groot hart en open mind tussen de wielen. Fietsen is fijn, daar niet van, maar sneller verder weg kom je nauwelijks zonder paardenkrachten.

3 opmerkingen:

Hans zei

Gaat Bloothooi nog uitleggen wat de Bloothooiweblogbezoekers op deze foto zien? Ik heb er minutenlang naar zitten staren, maar ik zie het niet...
Trouwens wordt dit de "gebruikelijke usance", pas tegen het einde van de dag een nieuw cursiefje, al dan niet vergezeld van een foto, plaatsen?

Mark zei

@Hans

Zo moeilijk is deze toch niet. Wat je ziet zijn de kruinen van loofbomen. Het soort moet ik je even schuldig blijven. Verder zie je op de foto 2 zonnekleppen van een Volkswagen Golf cabriolet die omhoog staan en tevens dienst doen als spoiler zodat de zorgvuldig geföhnde haardos niet door de war raakt. Het is wel leuk om in een cabrio met open dak te rijden, maar je wil er nog wel kek uit zien.
Voor de rest zie je de binnenverlichting en een deel van de achteruitkijkspiegel.
Het is wel duidelijk dat je echt niet weet wat er op de foto staat anders had er een opmerking gestaan over het autogebruik van de heer Bloothooi.

Ik ben het met je eens dat de nieuwe berichten de laatste tijd opvallend laat worden geplaatst. Op deze manier stijgen je bezoekersaantallen natuurlijk wel.
De oorzaak moeten we toch vinden in het feit dat we stiekem te maken hebben met een groot schrijver. Immers bij deze lieden komt de creativiteit vaak bij het vallen van de avond pas echt tot wasdom.
Zeg Hans, jouw reactie was nog later. Toevallig ook een groot schrijver die al jarenlang onder een pseudoniem schrijft ?

Hans zei

Hahaha, ik had het echt niet gezien.
Hoe dan ook, het begint op te vallen dat Bloothoois regelmatige automobiliteitsklachten vooral betrekking hebben op zijn medeweggebruikers.