Bij de door de gastheer voorgeschotelde Curry Pilaf combineren de Gewürztraminer en Pinot Gris wat mij betreft prima. Hoewel de laatste na het eten beter tot z'n recht kwam. In mijn mond. Maar zoals met elke proefervaring valt hier vast en zeker op af te dingen. Zo ben ik verre van een kenner en geniet bovenal van de aandacht die de gastheer aan de dag legt voor zijn bezoek. Een goed gesprek op het menu geeft bovendien een extra sausje.
woensdag 15 juli 2009
Pilaf
Bij de door de gastheer voorgeschotelde Curry Pilaf combineren de Gewürztraminer en Pinot Gris wat mij betreft prima. Hoewel de laatste na het eten beter tot z'n recht kwam. In mijn mond. Maar zoals met elke proefervaring valt hier vast en zeker op af te dingen. Zo ben ik verre van een kenner en geniet bovenal van de aandacht die de gastheer aan de dag legt voor zijn bezoek. Een goed gesprek op het menu geeft bovendien een extra sausje.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
1 opmerking:
Goh, dat de buurmannen daar dan toch zo weinig van merken, van dat "goede gesprek"...
Een reactie posten