woensdag 18 februari 2009

Bezuiniging



Deze in China vervaardigde tandenborstel kost € 9,95. Een drastische bezuinigingsmaatregel in huize Bloothooi. Natuurlijk zijn er goedkopere tandenborstels leverbaar. Maar nergens is een Paul Smith-artikel voor deze prijs te koop. 'Op de kleintjes letten' is het devies en daarom liet ik de jasjes en hemden hangen. Het blijft bij een kleinood met de persoonsnaam van de modeontwerper. What's in a name? Per letter gerekend valt de aanschaf best mee.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Beetje zielig hè, Blootborstel, om je inmiddels overal bekende merkengekte zelfs los te laten op zoiets triviaals als een tandenborstel. En als dat in een communistische heilstaat voor nog geen euro geproduceerde stukje kunststof met varkensharenimplantaat nu nog enig effect zou sorteren op het gebied van oraal odeur of blinkende bijters... maar zelfs dat niet.

Anoniem zei

Hé Blootje, uitgeschreven over je fantasiegoochem Duco? Ging'ie teveel op jou lijken? Dan maar over je andere idool Paul Smith? Krijg je daar een erectie van, van zo'n smoelragger?

Anoniem zei

In een tijd van voorspoedige achteruitgang, waarin de sky wel een limit kende, alsof God zelf een stokje stak voor de ongebreidelde hebzucht van de fariezeeërs. Maar daar wel tergend lange tijd voor nodig had. Is er in de hemel wel dekking voor noodkreten op aarde? Zou de Almachtige beter geen andere provider kunnen nemen. Er is potverdikkeme geen doorkomen aan bij die man (M/V). Zou Hij of Zij de rekening wel voldaan hebben? Nu legt Hij/Zij eindelijk beslag op de wereld. Als appeltje voor de dorst. Nou ja... Hooguit een molecule is de mensheid, nog geen belminuut in de eeuwigheid.
Hoe dan ook, in zo'n carnavaleske tijd vergeet ik wel eens welke dag het is.
Aangezien mijn bijdrage aan Bloothooi onbezoldigd is, snap ik de keuze om toch te publiceren. Liever orale odeur dan een lege plek.
Het is goed, beste Kudo Zwartman, dat u mijn bespiegelingen node mist. Wie weet mag ik volgende week twee keer mijn werkelijkheid met u delen.

Anoniem zei

Node missen? Man, ik ben blij dat je bent opgerot met je dramatische zelfmedelijden...