dinsdag 3 februari 2009

Stukjes


IJsfantasie waar ik van blijf smullen. Daarna zit ik met de brokken.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Nou nou meneer BlootBen, dat had ik nooit verwacht. Dat u zou meewerken aan de instandhouding van dit belachelijk dure merk. Pure naaierij.

Anoniem zei

Olga Commandeur zei:
Tjonge, jonge heer Blootbuik; die brokken kunt u op vrij eenvoudige wijze verliezen in de plaatselijk sportschool waar u volgens betrouwbare bronnen een abonnement heeft. Dan moet je er echter wel gebruik van maken en je niet alleen laten vullen door Ben of Jerry. Ik vraag me sowieso af of Ben & Jerry niet symbool staat voor een hoop verleidingen die u de kop niet kunt bieden en waar u de gevolgen niet van kunt overzien. Die gevulde pens van u is dus niet alleen het expansievat van te veel genuttigd ijs maar ook van een hoop andere zaken.

Kom in beweging !

Anoniem zei

En die beweging moet dan per se in de plaatselijke sportschool? Dat gebouw waar bijna elke 'sportieveling' zich zo nodig met de auto moet heen bewegen en waaruit al diezelfde sportievelingen met een enorme parfumwalm weer huiswaartd keren? Trouwens Olga, heer Blootbuik gaat in de regel op de fiets naar het werk in Utrecht. En als je dat viermaal 's weeks doet, beweeg je meer dan al die stinkende pseudosportievelingen die hun opgeblazen nepspieren rekken in één van de meest decadente iconen van de laatste eeuw, de sportschool.

Anne zei

Ben & Jerry's is duur, maar wel een goed merk. Ze gebruiken groene energie, zijn diervriendelijk, houden rekening met het milieu, etc. Daarnaast doen ze aan Fair Trade; de (aan Fair Trade-normen voldoenende) fabriek in Lampang waar ik volgende week weer heen ga maakt handbeschilderde kommetjes voor Ben and Jerry's.

Anoniem zei

Zo ga ik geschoeid door het leven. Soms met een paar Timberlands die net als Ben & Jerry's een duidelijke visie hebben over bewust produceren.