woensdag 9 december 2009

Twijfel



Tsja. Dat vraag ik me ook wel eens af.
Als het leven een vraag is ben ik het antwoord al jaren schuldig. Het wonderlijke van alles willen weten is dat er veel onzeker blijft. Maar wie durft vraagtekens te zetten bij het verlangen naar antwoorden. Is het niet de oervorm van aandacht vragen of twijfel wegnemen vraag ik me af.

8 opmerkingen:

Hans zei

Wat gaat het nieuwe jaar brengen?

Mark zei

Ik denk een nieuwe naam voor het aldaar gevestigde notariskantoor in Bunnik.
Zeg Bloothooi, die ander foto vond ik leuker.
Staat wel intelligent zo kwasi nochalant met je schoenen op tafel de Pravda lezen....
Waarom staat die er niet op ?

bloothooi zei

Een antwoord wil ik best geven. Het nieuwe jaar brengt hoe dan ook het afscheid van Bloothooi. In de huidige vorm welteverstaan.
Misschien komt er een doorstart in gewijzigde opzet. Mogelijk gaat Bloothooi verder via Twitter. Wie weet. De jeu is er van af. Bloothooi herhaalt zich teveel, kent geen groei meer.
De reacties worden nog steeds op prijs gesteld. Trouwe bezoekers evenzo. Nieuwe bezoekers natuurlijk ook. Waar blijven die trouwens?
Op maandag 31 mei 2010 is het mooi geweest. Na twee jaar bloggen kent Bloothooi dan een slot, een grande finale.

bloothooi zei

@Mark
Op zoek naar vernieuwing was ik met de lay-out van Bloothooi aan het experimenteren. Zo zag je de foto waarop ik een Pravda lees met de schoenen op tafel.
Vormgeving is niet mijn sterkste punt. Misschien komt de foto terug als ik hem passend krijg in de template, om maar eens wat te roepen zodat het lijkt alsof ik er verstand van heb.

De Nieuwe Bezoeker zei

En dat ga je nu al vertellen? Houd dan maar gelijk op...

Hans zei

Ik gaf mijn commentaar al toen alleen de foto er stond en nog niet de tekst eronder. Maar Bloothooi speelt wel vaker vals, dan plaatst hij eerst de foto en minuten later de tekst met de plaatsingstijd van de foto.

Magere Hein zei

Het leven is geen vraag, het leven is de wachtkamer van de dood...

Klaas Vaak zei

Wat gaat de nieuwe dag brengen?
Slapen jullie stelletje bloothooi.............?