zaterdag 12 december 2009

Hangburen















Zie ik mijn buurvrouw nog eens. Eerder al in de Allerhande en de laatste dagen op straat en bij bushaltes. Vaker dan dat ik haar rond huis en haard zie. We gaan weliswaar nooit met de bus maar door een schnabbel hangt ze hier en daar een beetje rond.
Tegelijkertijd hangt haar wederhelft aangeplakt op peperbussen en bij de entree van menig theater. Kom ik ze in het wild bijkans vaker tegen dan voor de deur.

7 opmerkingen:

John Talpa zei

Ben je eindelijk ook belangrijk, hè Blootbuur... Kun je lekker zeggen dat dit jouw buren zijn...

Hans zei

Tot groot ongenoegen van de vrouw die al jaren naast mij ligt, hangt de foto uit de Allerhande inmiddels boven mijn bed: als geheugensteuntje dat ik des morgens niet vergeet iets onder mijn armen te spuiten...

Jan de Jager zei

Kwamen we Bloothooi maar eens tegen in het wild, konden we lekker op 'm schieten...

Mark zei

@ Hans
Ik weet uit zeer betrouwbare bron dat dat ongenoegen sinds gistermiddag heel sterk is afgenomen toen de TNT-werknemer, die overigens in slechts een poloshirt buiten liep (het gaat echt slecht bij de post), een blauwe enveloppe door de bus schoof. Niet eentje van het soort blauw waar je doorgaans ongelukkig van wordt. Nee de inhoud van deze enveloppe ligt sinds gisteren veilig opgeborgen onder haar kussen. Vlak voor het slapen gaan kijkt ze er nog heimelijk naar. Sweet dreams !

Hans zei

Tja Mark, vandaag is Marga met haar moeder en zussen een dagje uit. Dus heb ik maar weer eens het bed verschoond; trof ik inderdaad de inhoud van die blauwe envelop(pe) onder Marga's kussen aan. Dus ik haar mobiel bellen voor een opheldering, zei ze dat ze die Jansen zo'n leuke vent vond.

Mark zei

O, dus jij weet al dat zij ligt te zwijmelen met de foto van Jansen !
Ben blij dat het niet om mij ging, geeft zoveel geouwehoer op het kamp....

Prive zei

Je hebt hangburen en hangburen.....
Sommige buren hangen op straat, andere weer op het net(niet)!