maandag 14 december 2009

Whodunnit



Eerder bracht Bloothooi een bericht onder de titel Vrouwenparkeerplaats. Via Google valt te vernemen dat in dit verband de staande uitdrukking luidt: 'Vrouw achter het stuur, bloed aan de muur.'
In het kantoorpand, op de achtergrond van de foto met de geparkeerde auto in de betreffende blogbijdrage tref ik rode vlekken aan op de muur die verdacht veel op bloed lijken. Van een verband met de zwaar beschadigde auto lijkt geen sprake. Over het antwoord op de vraag waarom die vlekken daar zitten zou ik een sterk verhaal kunnen schrijven. Een whodunnit. Want bloed aan de muur van een kantoorruimte waar collega's van Financien en Control met elkaar doorbrachten leidt tot wilde speculaties. Zeker in een tijd waarin koppen rollen omdat er drastisch wordt gesnoeid in uitgaven.

2 opmerkingen:

Freud zei

Hoewel er nog geen tekst is, dit is duidelijk bloed aan de muur. Huwelijksproblemen Bloothooi? Of kindermishandeling?

Freud zei

En weer speelt Bloothooi vals, want de tekst werd ver ná de foto, na 0.21 op de nieuwe dag geplaatst. Ik twijfelde nog tussen een tekening van zijn jongste aver of bloed aan de muur. Alleen geloof ik niet dat dit een kantoorpandmuur is.