woensdag 30 december 2009

Oogopslag



Bij de parkeerplaats achtergelaten. Zonder blikken of blozen. Wie drinkt er dan ook bier? Als je dat al doet, dan in een glas graag. En ook nog van het verkeerde merk.

9 opmerkingen:

Dirk zei

Bloothooi,hé Bloothooi kom effe een pilsje drinken joh!

Van Kooten zei

Ik mag aannemen, Blootblik, dat je die zooi hebt opgeruimd. Of heb je er alleen maar commentaar op? Want een schone wereld begint bij jezelf.

Freddie van Gulpen zei

Wie bepaalt welk biermerk "verkeerd" is? Bloothooi? Op basis van welke argumenten? Misschien is het merk niet de smaak van Bloothooi, maar dat zou net zo goed iets over Bloothoois smaak kunnen zeggen.

Sita zei

Ik denk dat Blootbomber de blikjes mee naar huis heeft genomen en daar vandaag samen met zijn zoontje rotjes in doet en tot ontploffing laat brengen. Dat knalt zo lekker hard.

Unabomber zei

Tja Sita, Bloothooi is niet écht een vuurwerkman, dus die blikjes zullen daar nog wel liggen.

Sita zei

Dat is waar Unabomber. Toch denk ik dat hij wel wat vuurwerk kan gebruiken. Komen die berichten ook eens wat eerder op de dag op zijn blog te staan.
Nou heer Bloothooi, dit goede voornemen hoef je zelf al niet meer te verzinnen. Alstublieft!

Sita zei

Eerlijk is eerlijk. Heer Bloothooi is wel als een van de eersten met stoffer en blik te vinden op Nieuwjaarsdag om het door het schorem uit de buurt aangerichte slagveld op te ruimen. Behalve dat hij bewijst een opgeruimd type te zijn kan het natuurlijk ook te maken hebben met het weer fris krijgen van zijn katerhoofd. Ben benieuwd hoe laat Blootveger zich op 1 januari laat zien. En dan bedoel ik natuurlijk niet om 00.01 uur.

Dirk zei

Bloothooi zijn innamecapaciteit kennende zal hij de morgen niet halen. Voordat hij die roes heeft uitgeslapen is het al weer bijna 2 januari.
Van Kooten ben het met u eens. Die zuiplap ruimt nooit zijn blikkies op. Kijk en wie is er weer de dupe van? Inderdaad Dirk.
Nou Bloothooi, Do is der Baanhoof!

Urbanus zei

Zelfs hier zit hij te zeuren over het verkeerde biermerk. Bij ons zuipt die alleen nog maar Jupiler. Als die dat nou deed omdat hij zo gek van voetbal is. Nee, het is een hip biertje. Ja, maar toevallig wel mijn biertje!