maandag 16 augustus 2010

Meerman













Wij schrijven maritieme geschiedenis. Met ons hele wezen staan we aan het begin van een verandering. Of zitten we er middenin? Wie weet kom onze zwemvliezen tussen tenen en vingers terug.

5 opmerkingen:

Hans zei

Da's nou jammer; had Bloothooi de kans van zijn leven om leuke woordgrappen over "zeewezen" te maken, nee hoor, bezondigt hij zich aan een knoeperd van een maandagmorgentaalfout: "Wie weet kom onze zwemvliezen tussen tenen en vingers terug".
Ja, maandagmorgentaalfout, want voor de zoveelste keer jokt Bloothooi over de plaatsingsdatum en -tijd. Tot maandagochtend 04.00 uur was er na "Opbouwend" (nog) niets geplaatst.
Tot slot heeft Bloothooi zich er ditmaal ook op een andere wijze (te) makkelijk vanaf gemaakt door geen gedegen vooronderzoek te verrichten; de huidige homo sapiens heeft nimmer zwemvliezen gehad en derhalve kunnen "onze zwemvliezen" nooit terugkomen.
Als dit de de kwaliteit van de "doorstart" blijft, houd ik mijn hart vast.

Bloothooi zei

@Hans
1. blogspot.com gebruikt na opslaan bericht die datum en betreffend tijdstip, en niet die van publicatie.
2. kom moet zijn komen.
3. Probeer je vingers en tenen eens te spreiden... Wat zie je dan?

Hans zei

Hmm... voor wat betreft 1. en 2.
Vertel, wat moet ik zien als ik mijn vingers en tenen spreid? Je kunt gewichtig doen wat je wilt, de homo sapiens heeft NIMMER vliezen tussen de vingers en tenen gehad.
Overigens zie ik niets als ik mijn vingers en tenen "probeer" te spreiden. En als ik ze écht spreid, zie ik nog steeds niets anders dan strak gespannen velletjes die écht geen rudimenten van zwemvliezen zijn.

Hans zei

Vreemd, nu staat er wel ineens 16 aug 7.15 onder het cursiefje. Eerder op de dag was dat nog zondag 15 aug, 10.15 uur. Vaag allemaal hoor.

Bloothooi zei

Tijd is aangepast in die van publicatie. Lijkt me weinig vaags aan.