vrijdag 3 oktober 2008

Filmfestival



Wie wel eens een filmfestival bezoekt en daar een film uit het programma bekijkt, kent het grote voordeel. Tijdens het Nederlands Filmfestival (NFF) en het IDFA proefde ik dit genoegen. Geen reclame vooraf, geen pauze en louter geinteresseerd publiek. Dit betekent bij sommige (vroege) vertoningen zelfs het comfort van royaal zitten. Een rolprent ontvouwt zich dan pas in opperste schoonheid.
In filmstad Utrecht is vanavond het filmbal de afsluiting van het NFF. Helaas weer een jaar wachten op het aangename cinematografische straatrumoer.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

hmmm, vreemd hoor heertje Blootmovie, dat een rolprent zich pas in opperste schoonheid voor u ontvouwt als u 'royaal' zit. Iets tegen uw medemens? Er zijn nog enkele plekjes onbezet op deze aardkloot, krijgt u van mij een 35mm-projector.

Anoniem zei

Beste meneer Blootletter,
Het wordt steeds moeilijker om te reageren op uw aan het www toevertrouwde hersenspinsels; wat is dat voor zieke geest die telkens weer van die idioot gestyleerde letters op uw blog neerplempt om de microcefalen onder ons het gevat reageren te beletten? En wat zijn eigenlijk HMTL-tags? Schrijft u daarover eens een stukkie in plaats van al dat semi-intellectualistische geleuter over wat u boeit.