maandag 13 april 2009

Huisraad



De zoektocht naar huisraad bespaar ik mij vandaag. Waarom getuige zijn van de troosteloze queeste naar meubelen en vertier door Jan Patat? Waarbij het woord boulevard op misplaatste wijze ingeburgerd is. Nee, ontdaan van de grandeur, gedevalueerd werd tot de ordinaire betekenis heden ten dage. De mensen hebben geen idee. Zalig zijn de armen van geest.

2 opmerkingen:

Hans zei

Ditmaal ben ik het roerend met je eens. Inderdaad heel zielig dat al die kaaskoppen elk jaar op tweede paasdag achter elkaar aan lopen. Maar ja, de verleiding is dan ook heel groot met de in het vooruitzicht gestelde kortingen die alléén op tweede paasdag worden gegeven.
Overigens geldt wat mij betreft hetzelfde voor al die armen van geest die massaal naar pretparken, dierentuinen en "onze" bossen trekken.
Morgen verwacht ik een eerlijk verslag van wat je vandaag met je gezin hebt gedaan. Ik zal het navragen bij een van je avers.

De BlootSpion zei

Meneer Bloothooi is op deze tweede paasdag heel netjes en dus heel burgerlijk op bezoek (geweest) bij zijn ouders. Ik weet alleen niet of mevrouw bloothooi niet meer samen met meneer Bloothooi in één auto wil zitten of dat ze heel sportief is; feit is, dat ze met auto én fiets zijn vertrokken. Overigens bestaat de mogelijkheid dat meneer Bloothooi, onderweg naar Vianen, even een paar Utrechtse meubelzaken heeft aangedaan.