vrijdag 10 april 2009

Uitgedraaid



'Vandaag' duurt al sinds eind maart. Boudisque Utrecht is falliet. Trouwe klanten betreuren dit zeer. Vooral liefhebbers van klassieke muziek en wereldmuziek ervaren het alsof hun een poot is uitgedraaid. Weer een vertrouwd adres verdwenen waar personeel met verstand van zaken geluidsdragers verkocht maar definitief de strijd met internet verloor.

3 opmerkingen:

De AntiOnderLader zei

Zo Boudhooi, wanneer is deze foto gemaakt? Vóór- of nadat je, los van het huiselijke juk, je in een tapgelegenheid voor de pseudo-intelligentsia samen met je 'vrinden' vol liet lopen met alcoholhoudende liquiditeiten? Zal ik het zeggen? Onderweg naar die kroeg.
Van de ongeveer 250 cd's die zich thans in mijn huis bevinden, komt meer dan de helft bij Boudisque vandaan; kun jij dat ook zeggen Bloothooi?
De voorganger van Boudisque was trouwens Ear & Eye en daarvoor was het Staffhorst.
Je kunt het nog goedmaken Blootje, koop die tent op en ga, net als Plato, naar de goedkopere Voorstraat en noem je nieuwe winkel "Nudedisc".

Buurman & Buurman zei

Zou iemand mij kunnen vertellen wat wereldmuziek is ?

En volgens mij ervaren de liefhebbers het alsof hun poot is uitgedraaid in plaats van een. Als we dan toch hoogdravend willen overkomen, lag deze voor het oprapen.

Bloothooi, ik denk dat jij je ook rekent tot de trouwe klanten. Hoe kan je anders weten dat zij het betreuren. En als jouw treurnis oprecht is, gooi dan meteen die trendy I-pod in de vuilcontainer. Daar kan je volgens mij alleen maar gedownloade nummers op kwijt.

Hoe was dat ook al weer met die splinter en die balk ?

Sandra zei

Ha Hugo,

Ook ik ben geschokt dat ze dicht zijn. Ik had het eerst niet eens in de gaten: 'vandaag' gesloten... Op internet kan ik niet eerst luisteren of ik een mooie uitvoering te pakken heb. Bah.