woensdag 8 april 2009

Witman's werkelijkheid (16)

De humor heeft Duco verlaten. Samen lachen lukt van geen kant in je eentje, zoveel is hem duidelijk. Dat is hij inmiddels ook verleerd trouwens, het samen lachen, met wie dan? Een goede grap lijkt verleden tijd.
De lente in het leven van Duco is voorbij, de goede zin weggewaaid als de bloesem aan een fruitboom. Zo fruitig is zijn leven niet meer. De bloei is voorbij. Het is rottig maar waar. En dat weet Duco terwijl hij naar de pot slaappillen grijpt om er ééntje te nemen. De medische remedie tegen de gediagnosticeerde slapeloosheid die hem nu al nachten parten speelt. Hij spoelt de tablet weg met een slok gin-tonic. De wanden van de stacaravan komen op Duco af als spookrijders in slechte dromen.

5 opmerkingen:

Hans zei

Hugo, houdt op met deze onzin of zet erboven: Hugo's werkelijkheid. Dit is afschuwlijke, clichématige, niet-originele, neerslachtige, flauwe, aandachtvragende, zielige, overdreven tentoonspreiding van zelfmedelijden van een opzichtige middel-leven-crisis-lijer.
Het verhaal is niet eens meer interessant. probeer eens iets positiefs te schrijven of kun je dat niet meer?

Thomas Sszas zei

Zometeen ga je ook nog vertellen dat Duco met Demi Moore aan het twitteren is geslagen. Als Duco echt wilt slapen dan moet hij dat juist niet doen. Zij houdt je nogal wakker !

Hugo ik adviseer je om die stacaravan op een plek te zetten waar Duco volledig verstoken is van contact met de buitenwereld. Dus geen t.v., radio, telefoon of internet. Kan hij ons niet meer lastig vallen met zijn gezeur en gezever. Zeg eens AAA is al terug op de buis en dat lijkt mij meer dan genoeg.
Zo heb jij weer meer ruimte om boeiende Blootberichten te plaatsen.

Hugo geef je weer over aan de verwondering !

E.I. Kipping zei

Thomas, het is "Als Duco echt wil...", zonder t achter wil.

Dokter Van de Ploeg zei

Hé Blootboek als je dan toch zo graag een voortdurend verhaal wil schrijven, waarom dan geen doktersromanthema nemen. Immers U heeft thuis een onuitputtelijk bron van inspiratie tot uw beschikking.

E.I. Kipping zei

Nou, die dokter Van de Ploeg is ook al geen neerlandicus...