dinsdag 7 april 2009

Deurbeleid














De Partij voor de dieren wil vast en zeker graag dat alle kleine en grote huisdieren als voordeurdeler worden ingeschreven in de Gemeentelijke Basisadministratie (GBA). Zodat je Baardagaam-belasting of Wandelende takken-tax moet voldoen.

2 opmerkingen:

De Bovenwijzer zei

Wat te denken van naaktslakkentax, fiscusficus, todlertoeslag, renteretributie en nog meer van dat soort flauwe verzinsels? Kom op Blootje, iets origineler graag...

R. Pamboer zei

Zo heertje Bloottax. Zeker niet geheel toevallig dat net het klapdeurtje van een roodharige poes (of moet ik zeggen kater) is gekozen tot fotomoment van de dag. Wees blij dat er geen APV van kracht is die het mogelijk maakt Blootboetes te heffen in uw woonplaats voor de momenten dat u meent in korte broek of ontbloot bovenlijf (brrr) het veld te moeten betreden. Laat staan dat ze ook nog een opslag voor de witheidfactor zouden toevoegen. Dan zou ik u adviseren om direct naar het plaatsje Zeevang te verhuizen. Daar zijn dit jaar de gemeentelijke belastingen het sterkst gedaald. Blijft het voor u toch nog een beetje betaalbaar.

Het mooie weer brengt sowieso al een hoop bloot met zich mee. Je weet niet waar je kijken moet. Zeker niet als je boven uit het raam moet hangen om een glimp van de zonnende buurvrouwen op te willen vangen. Wat een belasting !