maandag 20 april 2009

Nalaten



"Ja, het is de Week van het testament. Wij laten niet na dit te vieren in familiekring. Elk jaar opnieuw bekijken hoe de buit verdeeld is. Om te voorkomen dat een ouwe gek geld wegsluist naar een of ander fonds, een charitatieve stichting of een andere malle bestemming. Het enige goede doel is immers een onverzadigbaar ego van de hebzuchtige naaste."

8 opmerkingen:

Gregorius I zei

Zoals ik gisteren al reageerde, hoofdzonde nummer twee: Avaritia

Hans zei

Ik word er werkelijk kotsmisselijk van: secretaressedag, dierendag, de week van het testament, de dag van de vrede, de week van de misdeelde moslim etc.
Doel? Pure propaganda...

Mark zei

Ik zie een gat in de markt voor Buurmannendag ! Of is het nou Buurmannedag. Hans biedt vast wel uitkomst.

Hans zei

Met één buurman zou het "Buurmannedag" kunnen zijn, maar de belachelijke spellingregels dringen ons iets anders op.
Gisteren leek het bij Hugo wel een beetje Buurmannendag, hoewel ik sterk de indruk kreeg dat het hem vooral om zijn nieuwe buurvrouw was te doen.

Mark zei

Tja alles wijst nu toch echt op die midlifecrisis; 43 jaar en naar ik begrijp een bovenmatige interesse voor jonge buurvrouwen ? Tijd voor BuurmanneNdag ! Dan heeft Hugo de gelegenheid om hier zelf inhoudelijk op te reageren. Is wel zo fair.

Hans zei

Is het je ook niet opgevallen dat hij gisteren (zonnige zondag 19/4) veelvuldig in de cabrio van zijn (misschien wel aanstaande ex)vrouw veelvuldig langs het huis van zijn nieuwe buurvrouw reed?

Strobaal zei

@Hans Voor een buurvrouw die onder de indruk is van een auto zonder dak zou ik nooit vallen.

Hans zei

Nee, jij niet Strobaal, maar Bloothooi dus wel. Trouwens, jouw mening is totaal oninteressant. Maar heel wat anders, nergens is vermeld dat de buurvrouw onder de indruk zou zijn van een auto zonder dak. Wél is vermeld dat Bloothooi langs het huis van de buurvrouw reed.
Goed lezen, Strobaal!!!!!