vrijdag 17 april 2009

Zenden



De hyena's uit Hilversum in slagorde opgesteld om de burgervader, die naar eigen zeggen 'een beetje dom is geweest', te zien buigen of bungelen.
Wat voor heet nieuws hoopten ze nu eigenlijk uit te zenden vanaf locatie?

2 opmerkingen:

Hans zei

Allitereert leuk, "hyena's uit Hilversum", maar dat zijn ze niet. Deze mensen doen gewoon hun werk, omdat een of andere hufter, ik geloof dat hij burgemeester is, een uitgever heeft belet om zijn onfrisse praktijken aan de kaak te stellen. Direct afvoeren die klootzak. Maar nee hoor, de negerd met de nege voornaam zegt "het spijt mij" en hij mag met zijn vette reet op het door de onderhorigen betaalde pluche blijven zitten. Onderwijl zit de krantenuitgever met een vette financiële strop omdat hij een complete oplage heeft moeten weggooien.

Hans zei

Allitereert leuk, "hyena's uit Hilversum", maar dat zijn ze niet. Deze mensen doen gewoon hun werk, omdat een of andere hufter, ik geloof dat hij burgemeester is, een uitgever heeft belet om zijn onfrisse praktijken aan de kaak te stellen. Direct afvoeren die klootzak. Maar nee hoor, de engerd met de enge voornaam zegt "het spijt mij" en hij mag met zijn vette reet op het door de onderhorigen betaalde pluche blijven zitten. Onderwijl zit de krantenuitgever met een vette financiële strop omdat hij een complete oplage heeft moeten weggooien.