zondag 7 september 2008

Vijf



Een kijkje in deze ijskast geeft te denken. Hoewel de eigenaar in zijn eerste levensbehoefte voorziet, namelijk heel veel 'bruine boterhammen (met kaas)', zoals bier wel wordt gebagatelliseerd, zou ik er op den duur honger van krijgen. Dorst kun je hier duidelijk lessen. De flesjes missen node passend gezelschap om aan De schijf van Vijf te voldoen.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Een deur openzetten is soms genoeg om de bierdrinker te doen zwichten maar voor de echte liefhebber zijn er toch betere argumenten nodig om te kunnen ont moeten

Anoniem zei

Zeg Blootbier, jij bent de enige Jupiler-drinker in de buurt, dus het is gewoon je eigen koelkast. Oh, wat vind ik dat toch ordinair, pa met zijn allesoverheersende voorraadje bier in de koelkast.
En wie zijn toch al die pseudofilosofische reflecteuten op je weblog? Op het eerste gezicht oogt het intelligent, maar bij nader lezen is het gewoon gewichtige bullshit.

Anoniem zei

Geachte heer Bloothooi,

Nergens in Nederland wordt bier "bruine boterham" genoemd. Dan blijft slechts uw kleine, gesjeesde studentenclubje van populistische, mecrocefalische biernuttigers over, alwaar deze nietszeggende uitdrukking kennelijk gemeengoed is. Wél is het zo, dat het aantal calorieën van een glas bier en van een bruine boterham met kaas ongeveer gelijk zijn aan elkaar. Dit om aan te geven dat bier een dikmaker is. En bij mannen wordt (onverbrand)vet vooral rond het middel en de buik opgeslagen. Vandaar uw "bierbuik", gevuld met "bruine boterhammen mét kaas".