zaterdag 6 juni 2009

Opwinding

Mijn vrienden maakten zich vrijdagmorgen vroeg vrolijk over dé foto's van Berlusconi. Via e-mail werden hooguit enkele korte wetenswaardigheden als begeleidende tekst uitgewisseld. Wat moet je eigenlijk vermelden als beelden voor zich spreken? Aan de foto's valt weinig toe te voegen. Gebeurde dit wel dan werd schuttingtaal nadrukkelijk vermeden. Iemand had het over een 'gestrekt derde been'. Het NRC omschrijft één van de vijf opmerkelijke foto's alsvolgt: 'Op een ander beeld figureert een naakte man in opgewonden staat.'
Die naakte man is naar alle waarschijnlijkheid de Italiaanse premier.
Nu een regeringsleider in vol ornaat gefotografeerd werd, met het geslacht zichtbaar in de aanslag, zijn de formuleringen opvallend bedachtzaam. Misschien vanwege plaatsvervangende schaamte. Of toch uit zeker respect, met name bij mannen. Allereerst vanwege het aangename gezelschap waarin Il Cavaliere (de ridder) zich bevond. Daarnaast lijken zijn zwellichamen nog prima te functioneren. Al dan niet met ondersteuning door Viagra. Hoe dan ook, zo'n tafereel kan ik me bij Balkenende, Bos of Rouvoet nauwelijks voorstellen. Zitten zij uberhaupt wel eens in een jacuzzi?
De 'naakte man in opgewonden staat' zorgt voor veel opwinding. Hij staat er gekleurd op. En toont zich zelfs in adamskostuum met de juiste snit.

3 opmerkingen:

Kim Holland zei

BerlusTconi doet wat iedereen graag doet, het is de oudste activiteit van de wereld. Maar o wee als blijkt dat een bekend iemand 'het' vaker doet dan wij of anders of met een vreemde vrouw of op een 'party' of wat dan ook. Dan zijn we ineens de preutsheid zelve en wordt de persoon in kwestie veroordeeld in huichelachtige, verhullende bewoordingen, terwijl ik heel zeker weet dat al die brave slijmjurken bij zichzelf denken, "die blonde stoot met die grote tieten en strakke kut zou ik ook weleens in haar kont willen neuken" of "oh, wat lijkt met dat lekker als dat wijf mij eens lekker in mijn kont prikt" of "ahhh, heerlijk om eens lekker te rimmen en te snorkelen" of "wat zou ik die griet eens lekker willen beffen" of "zo zou ik ook wel willen worden gepijpt" of "ik zou de buurvrouw graag met mijn beste vriend willen sandwichen en haar later lekker samen in haar bek te kunnen spuiten" of "likte mijn vrouw maar eens aan mijn zak" of "die vent zou ik weleens willen fisten".

De Toren van Pisa zei

Kimmie, Kimmie, ik ben blij voor je dat zo goed al die termen uit je hoofd hebt geleerd, maar er zijn op dit tijdstip van de dag misschien ook wel kleine kinderen die deze blog lezen.

Kim zei

Ach lief torentje (waarschijnlijk heb je een klein pikkie), ik hoef niets uit mijn hoofd te leren, ik doe dit alles gewoon. En weet je met wie? Met al die brave, schijnheilige kerels die 's zondags vroom vooraan in de kerk zitten en stiekem hebben gespaard om mij te kunnen palen.