maandag 1 juni 2009

Uitpakken



De weergoden pakten flink uit met Pinksteren. En wij ook maar zoveel zon paste niet achterin.

8 opmerkingen:

Mark zei

Als ik het goed begrijp ga je de komende 12 maanden verder met het uitpakken van je dagelijkse belevenissen, beslommeringen of wat dan ook op Bloothooi. Als ik goed geïnformeerd ben, was dit jouw 366e bijdrage. Gefeliciteerd ! Wanneer komt de eerste bundel ? Zeker volgend weekend. Het weekend voor vaderdag.

Anoniem zei

Is die Eikel van Renkema mij nét voor.
Hoe dan ook, van harte met een jaar Bloothooi.
Van de week was ik met Anne skaten, dat wil zeggen, Anne op skates en ik op de fiets. En toen reden we langs een weiland met veel blootgras; toen moesten we aan de leuke weblog van Hugo denken. Ga je nog een jaartje verder? Voor mij hoeft het niet hoor, gaat een beetje vervelen, haha.

Hans Hermans zei

Écht in de war hoor... "Anoniem" ben ik dus.

Hans zei

Wat een hoop rotzooi eigenlijk voor een paar daagjes vakantie...
Of heb je daar lekker de was van drie weken buitengehangen?

Hans zei

Je hebt trouwens geblunderd Mark. Hugo's eerste weblog is van 2 juni, dus dit is niet zijn 366ste, maar zijn 365ste bijdrage.
Eigenlijk moeten we dus morgen feliciteren, op 2 juni, hahahahaha

TT zei

TT

Hans Hermans zei

3-2-1... ja, 00.00 uur...

Beste Hugo,

Op 2 juni 2008 werd "Bloothooi" geboren. Mijn aanvankelijke scepsis sloeg al gauw om in enthousiasme. Nu ben ik er bijkans aan verslaafd: dagelijks, behalve later in het jaar op de woensdag, eerst steeds kijken of het nieuwe cursiefje wel op tijd wordt geplaatst en áls deze er dan is, telkens even spieken hoeveel en wat voor soort reacties eronder staan. Het is nimmer gaan vervelen.
Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal van 365 unieke venstertjes, ja, ook de woensdag was uniek, maar niet leuk. Een jaar Bloothooi, een jaar elke dag een lichtpuntje, behalve dan als die lul van een Duco Witman ten tonele verscheen; het is je vergeven.
Mogen we er komend jaar getuige van zijn dat Blootbaby voorspoedig doorgroeit naar Blootpeuter? Zo ja, succes met het tweede jaar en veel inspiratie toegewenst van je overbuurman.

Anoniem zei

Is even kijken of Hugo nog in de lucht is. En jawel. Kuilen graven, de was buiten hangen, de auto overladen en bierdrinken bij een stadsrafelrand.Welgefeliciteerd met je eerste jaar. Er is genoeg energie voor meer. Ik ben er blij mee
dr. buckstra